Pilates Bergen - Treningsstudio med Pilatesmetoden

Pilates Bergen,
Strandgaten 10,
6. etg.,
5013 Bergen, Norge
Tlf.: 953 63 508
E-post: pilates@hotmail.no

Toppbilde 2
Hjem Om oss Om Pilates Vårt treningstilbud Priser Tider
Sertifiseringskurs Kontakt Bilder Artikler Linker
 

SidebildeOm oss

Pilates Bergen, treningsstudio med Pilatesmetoden sentralt i Bergen:

Vårt Pilatesstudio er åpent for hvem som helst, uansett alder eller fysikk. Vi tar imot unge, gamle, topp trenede dansere eller personer med ulike former for skader eller plager. Vi tilbyr Pilatestrening som individuell trening med Pilatesapparater og på matte.

Du bestiller time for hver gang du trener, trener samtidig som andre, men individuelt med personlig veiledning og oppfølging hver gang. Dette betyr at vi kan tilpasse programmene etter behov, d.v.s. etter nivå, skader og plager.

God oppfølging er viktig for å oppnå maksimalt utbytte av treningen. Det er hvordan øvelsene gjøres som avgjør treningens effektivitet.

Hos oss får du trene i en rolig atmosfære, uten støyende musikk eller skrikende instruktører. Du behøver ikke å bekymre deg for at du skal ha det rette treningsutstyret. Løse klær du kan bevege deg i holder, hvordan de ser ut spiller ingen rolle. Du trenger heller ingen spesielle sko, hos oss trener du i strømpelesten. Mange kan også føle en prestasjonsangst, men hos oss er alle opptatt av seg selv, dessuten får alle trene på sitt eget nivå. Hos oss finner du et godt miljø der de fleste vil trives.

Vi tilbyr også Pilatestrening for bedrifter. Ta kontakt for mer informasjon.

Pilates Bergen het tidligere Pilates Bodycontrol og drives nå av Kjersti Johansen.

Våre ansatte og instruktører:

Mitt navn er Kjersti Johansen og jeg er utdannet danser fra Ballettakademiet i Gøteborg. Jeg ble ferdig med utdannelsen i 1991 og jobbet da i noen år som danser og dansepedagog her i Bergen. Som danser brukte jeg i alle år Pilatestreningen som et supplement til ballett treningen. For meg var det en super måte å finjustere min kroppsholdning på, som også hjalp meg i ballett treningen. Jeg kunne også lettere holde musklene lange, dermed myke og ikke minst gav det meg en god styrke og utholdenhet.

Kjersti JohansenHøsten 1995 overtok jeg driften av Odd Arne Katlas Pilatesstudio etter å ha gått i lære og undervist sammen med ham i noen måneder.

Har du lyst til å prøve Pilatesmetoden kan du ringe og bestille en time. Du vil da få et grunnprogram første gangen du kommer, som vi bygger videre på utifra dine forutsetninger.

Hver treningstime varer ca. 1,5 time.

 

Sertifisering:

Våren 2009 begynte det britiske Pilatessystemet Body Control Pilates å sertifisere Pilatesinstruktører i Norge, og jeg ble invitert til å delta på dette kurset.
I juni 2009 ble jeg sertifisert Body Control Pilates-instruktør, og studioet er tilknyttet Body Control Pilates' utdannelsessystem i Norge.
Jeg er supervisor for de norske studentene og underviser ved deler av sertifiseringskursene. Studentene kan også ha praksis ved studioet vårt.


[ Til toppen ]

 
Hjem - Om oss - Om Pilates - Vårt treningstilbud - Priser - Tider
Sertifiseringskurs - Kontakt - Bilder - Artikler - Linker
Pilates Bergen Pilates Bergen, Strandgaten 10, 6. etg., 5013 Bergen, Norge   Tlf.: 953 63 508
E-post: pilates@hotmail.no   URL: http://www.pilates.no
Webdesign: Morten B. Helland